[FIXED] From in e-mail messages gets split

Submitted by Anonymous on Fri, 07/27/2007 - 04:44
Written by
tuxsoul

Hi, i can't find something thread about that.

In my forum site, i use the last stable version of usebb, in my site have a title something that:

"Mi forum is Great"

But when send mass email, the from email is wrong, the title is split into many from address:

mi@server.mail.com,
forum@server.mail.com,
is@server.mail.com,
great <adminforum@server.mail.com>

And the last word have the correct forum admin email address, Is possible fix this ?

greetings, sorry my english is bad :oops:

Dietrich

Could you download an updated version of functions.php and try if the problem still occurs?

Hi sure, i download and test the file :mrgreen:, the issue is corrected thank's :mrgreen:

In my title have "México", and the "é" is show with wrong encoding, in the header's of email, can see:

X-Mailer: UseBB
From: "Mis Foros, México" <admin@mail.server.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit

maybe the order the header's affect the encoding in the from, may be:

X-Mailer: UseBB
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit
From: "Mis Foros, México" <admin@mail.server.com>

This is possible fix the encoding ?, the encoding in my forum's is iso-8859-1 :'(

Greetings and sorry my english is bad :oops:

Don't know about that, you could try changing the order in the PHP code, but it should be just fine. As you can see your email is having the right encoding set (charset=iso-8859-1).

Character sets have always been a pain to work with in PHP, that's why I'm switching to UTF-8 with UseBB 2.